Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles se lansează pe 16 mai pentru PlayStation 4 sub forma unui pachet adițional pentru CoD BO III și include opt hărți zombies din jocurile Call of Duty dezvoltate de Treyarch (World at War, Black Ops si Black Ops II).Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles este o colecție de neegalat, care duce jucătorii la începutul poveștii originale. Ea prezintă personajele clasice pe care fanii le-au cunoscut, precum și poveștile profunde care au făcut seria atât de populară. Colecția adaugă imagini puternice, iluminare îmbunătățită, modele de caractere și medii reînnoite, precum și sisteme AI și audio actualizate. Zombies Chronicles le permite, de asemenea, jucătorilor să folosească arme personalizate, inclusiv arme curente prezentate în Black Ops III, care nu erau disponibile în hărțile originale.

Nu am jucat prea mult Black Ops 3, dar dacă o să am ocazia mă uit peste noul expansion.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!