Corsair One va fi primul desktop de gaming lansat de cunoscutul brand de memorii și accesorii pentru jocuri video, conform Engadget. Se pare că Corsair a comandat deja reclamă pentru acel computer, pentru ediția din martie a publicațiilor de gaming.

Este pentru prima oară când un computer apare cu branding complet Corsair, iar numele ales pare să fie Corsair One. Conform reclamei este un computer “care redefinește această categorie”, dar din păcate nu avem alte detalii. Putem vedea monitorul curbat și carcasa luminată. Carcasa pare destul de compactă, spun cei de la PC World, suficient de puternic pentru a rula jocul video Witcher 3. Porturile HDMI și USB plasate frontal ar sugera că este un sistem dedicat jocurilor VR.

Pînă acum Corsair făcea carcase speciale pentru gamerii care își fac sisteme custom, memorii speciale, plăci video cu soluții de răcire speciale, dar și tastaturi și mouși. Are câteva soluții admirate de specialiști, precum versiunea proprie pentru Nvidia GTX 1080. Nu are unitate optică, una dintre teoriile susținute de Corsair, care spune că acum jocurile video se obțin prin download și nu mai este necesară unitatea optică.

Nu avem detalii privind lansarea comercială și detaliile tehnice, prețul sistemului Corsair One. Cum aflu mai multe detalii, vă anunț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!