FIFA 17 demo se lansează oficial pe 13 septembrie, conform oficialilor Electronic Arts. De asemenea, lansarea oficială FIFA 17 va fi pe 27 sau 29 septembrie, fiecare site menționează altă dată.

fifa-17-juv-gameplay-lg-2x-1152x648

Sursa: VG247

Informația provine de la Garreth Reeder, Lead Producer FIFA 17 la EA. Nu sunt disponibile multe detalii, doar o parte din echipele disponibile în demo și cele câteva stadioane.

Versiunea finală FIFA17 va fi disponibilă pentru PC, PS4 și Xbox One. Deocamdată știm doar că Ronaldo în înlocuiește pe Messi ca fiind jucătorul cu cel mai mare scor din FIFA17. El are acum un scor de 94, comparat cu 93 anul trecut, iar Messi a scăzut la 93 după ce anul anterior avea 94 de puncte. Pe locul al treilea este Neymar cu 92 de puncte.

FIFA17 nu diferă atât de mult de 16:
Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!