Am promis că vă scriu când am noutăți, tot nu avem o dată clară pentru lansarea Fortnite Battle Royale pentru Android, dar Epic Games au anunțat că va fi gata în vară. Este unul dintre jocurile momentului alături de PUBG.
UPDATE (31.07.2018): lista de telefoane Android care pot rula Fortnite ->>


Probabil au primit un milion de întrebări pe tema asta, eu am primit o mulțime și deocamdată nu exista altă soluție decât PUBG Mobile care merge pe Android. Epic Games a reușit să lanseze mai devreme doar versiunea pentru iOS (iPhone, iPad). Iată ce spun oficialii companiei producătoare:

Since launch, we’ve been working to make the experience better, including a number of quality of life and performance improvements.
Fortnite is coming to Android!
We are targeting this summer for the release. We know many of you are excited for this release, and we promise that when we have more information to share, you’ll hear it from us first.

Cu alte cuvinte, au lucrat la optimizări pentru joc, pe baza feedback-ului, iar Fortnite pentru Adroid nu va lipsi. Speră să îl lanseze în vară, de aceea cred că nu au dat o dată fixă, dar oficial vară înseamnă pînă la final de august. Au promis că imediat ce au vești o să le facă publice. Să vedem când o să apară versiunea Beta pe la diverși testeri și care vor fi impresiile lor.

Tot în comunicat au anunțat că vor face actualizări pentru experiențele din joc. Eu am jucat Fortnite pe Playstation 4 Pro și pe laptop cu Windows 10. Ambele versiuni sunt ok, grafică bună și se mișcă foarte bine. Am jucat pe Android PUBG Mobile, o poveste relativ similară, ești parașutat pe insulă și ultimul care rezistă a câștigat. N-am reușit la niciunul să câștig, am ieșit pe 2 pentru că șmecherul era blindat și a apărut după ce se strâsese zona și eu eram singur în mijloc, am tras, dar se pare că pînă nu dai headshot din prima n-ai șanse să câștigi. Avantaj pentru cei care au jucat Counter. Mie la vremea aia nu mi-a plăcut și când am învățat trucurile era deja târziu, lumea se mutase pe alte jocuri. Acum mai aplic aici ce-am prins pe acolo.

Doar că și pe laptop și pe telefon este foarte greu să sari și să tragi, pe când la Playstation tragi pînă rămâi fără gloanțe și trebuie să reîncarci. Deci mici probleme pentru fiecare.

O să vă povestesc și asemănări și deosebiri între PUBG și Fortnite.

Via: XDA-Developers.