Din seria jocuri gratis, astăzi vă propun War Rock, un shooter care se descarcă și se instalează absolut gratuit pe PC. Jocul este realizat de Gamersfirst, face parte din titlurile promovate de ei, ca și 9Dragons. Ideea este mișto: oferă jocul gratis și fac bani oferind diverse bunuri suplimentare, statut premium și așa mai departe. Dar puteți juca și absolut gratis. War Rock e aproape de Counter-Strike, practic ești un militar, dispui de armele și obiectele tale și trebuie să parcurgi misiuni. Poți intra în clanuri și echipe. Războiul pare desprins din realitate, e vorba de o țară în care o regiune se revoltă (cu arma în mână) contra conducerii centrale și așa încep luptele.

War Rock jocuri gratis

War Rock

Derbaran este o țară precum Afganistanul, sunt triburi, zonă deșertică, război civil de mulți ani. Rebelii au arme bune, tancuri, aruncătoare de flăcări… Șeful rebelilor este unui din oamenii dictatorului care conducea țara. În toiul luptelor, un “meteorit” cade din cer – War Rock.

“A big rock that fell from the heavens” – una din misiunile principale este să afli ce e cu meteoritul ăsta.

War Rock Apache

Jucători pot utiliza și vehiculele sau elicopterele și avioanele. Tancuri, BlackHawk, Apache, F-15 Eagle și altele. De asemenea, se poate juca ca Inginer sau Medic. Pe măsură ce aduni experiență, obții tot felul de avantaje.

Utilizatorii care ajung la varianta premium obțin mai multe credite – arme mai bune și altele. Dacă ți se pare interesant, mergi pe link-ul meu.

War Rock
War Rock

Gamersfirst este o companie cu experiență de 7 ani în industria jocurilor, cu 28 de jucători înregistrați în toată lumea. Oferă o colecție de jocuri gratis, care pot fi descărcate pe PC și jucate online, conectat la serverele companiei. Datacenterele pentru Europa sunt în Germania și Austria. Compania își lansează acum prezența și în România, în speranța că va găsi aici pasionați de jocuri video gratis.

[P] Articol promovat de Gamersfirst [P]

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată