Pong e unul din primele jocuri video din lume. Eu l-am jucat pe un televizor alb-negru prin 1986 sau 1987. Evident, o adaptare locală a jocului original. Atari, compania care a creat Pong spune că se fac 40 de ani de la lansarea oficială a jocului. Cu ocazia asta i-au făcut și variante de iOS, diferite pentru iPhone și iPad. Pong World se cheamă jocul.
pong ipad

Evident, nu mai seamănă cu prima versiune deloc, este chiar distractiv.

Pong a fost prezentat în 1972, sub forma unui iar noutatea era că puteai juca contra unui oponent, folosind două “palete”. Două controllere. Se făceau campionate și stăteau oamenii cu orele la coadă să joace.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Jocul de sală s-a transformat în joc pentru acasă abia în 1975. Puteai să joci și single player, dar și contra unui alt jucător, pe televizor.

Noua generație pentru iPhone sau iPad are introduse elemente noi, poți avea un personaj pe post de paletă, poți câștiga premii, poți descoperi unelte ascunse sau capcane, poți da diverse efecte mingii, evident, tot design-ul este color. Merită o încercare 🙂

Îl găsiți pe iTunes.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.