Românii de la Amber Studio, despre care v-am scris că au lucrat la The Martian, fac parte și din echipa care a lucrat pentru a implementa jocul Star Wars: Commander, unul dintre jocurile favorite ale fanilor Star Wars din această perioadă. Proiectul a fost dezvoltat împreună cu Disney Interactive. Printre proiectele dezvoltate de Disney Interactive cu ajutorul românilor de la Amber Studio se află și Star Wars Rebels.Star Wars Commander

Star Wars: Commander

Star Wars: Commander se află în topul preferințelor luna aceasta. Proiectul Star Wars: Commander este dezvoltat de Disney Interactive, iar sudioul românesc este responsabil pentru versiunile pentru device-urile Windows și Amazon.

Este un joc de strategie pentru device-uri mobile, aplicația este disponibilă pe platformele Andoid, Apple, dar și Windows 10 sau Amazon. Prima etapă a proiectului a fost reprezentată de implementarea pentru device-urile Windows, urmând versiunea specifică device-urile Amazon.

Un „must have” pentru fanii Star Wars, jocul face parte din seria de tip real-time strategy. Aplicația le permite jucătorilor să construiască o bază proprie și să invadeze teritoriul inamic, cu scopul de a câștiga supremația în Războiul Civil Galactic. Deși fiecare jucător începe lupta independent, ulterior, aceștia pot decide dacă se alătură Alianței Rebelilor sau Imperiului Galactic. Jucătorii se pot bucura de întreaga gamă de vehicule, arme și tehnologie din universul Star Wars. Cei care se alătură Rebeliunii, pot apela la eroi precum Han Solo, Chebacca sau Prințesa Leia, în timp ce liderii forțelor Imperiului conduc AT-AT-uri, luptători TIE și Stormtroopers pentru a câștiga controlul Galaxiei. Povestea jocului este credincioasă filmului, urmărind firul din timpul Razboiului Civil Galactic, din episoadele IV-VI.

Disney Interactive reprezintă unul dintre cei mai importanți colaboratori ai Amber Studio, cu care a dezvoltat proiecte precum Star Wars: Commander și Star Wars Rebels.Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!