Star Wars Battlefront de la Electronic Arts vine în România oficial pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Este un joc video FPS, produs în colaborare cu Lucasfilm.
star_wars_battlefront_all_eag_artwork_05

Star Wars Battlefront este disponibil în principalele magazine retail și online specializate în gaming din România.

Star Wars Battlefront le permite utilizatorilor să participe la bătăliile cele mai faimoase din filme, iar lansarea vine acum înainte de lansarea episodului 7. Jucătorii pot prelua controlul personajelor și al navelor din filmele primei trilogii Star Wars, într-un mediu de joc cu o grafică detaliată și un gameplay detaliat.

Poți alege dacă joci pentru supraviețuirea Rebelilor sau pentru gloria Imperiului. Sunt meciuri multiplayer pentru până la 40 de jucători, sau misiuni inspirate din faimoasele filme, single player, split-screen sau în mod cooperativ online. Jocul dă viațiă celor mai cunoscute planete, arme, personaje și vehicule din universul Star Wars. Efectele de sunet sunt cele originale și contribuie la experiența interactivă autentică și captivantă așteptată de fanii din întreaga lume.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!