La aproximativ 45 de sate si 270.000 de puncte, sef de trib din top 25, prezent in top 1500 jucatori desi am inceput cu un an jumate intarziere, m-am hotarat ca mai am si alte treburi de facut si nu tin neaparat sa-mi traiesc viata pe Triburile.ro, asa cum vad ca o fac destul de multi jucatori. Am predat contul unui coleg mai plin de verva si a am renuntat la acest joc. Problema jocului – altfel captivant, interesant si un fel de social networking (!!)  – este ca nu se intampla niciodata nimic surprinzator, nou, neasteptat. Bine, in afara cazului ca iti declara vreun trib razboi peste noapte.

In rest este vorba de “managementul” satelor / trupelor / resurselor care ocupa foarte mult timp si trebuie sa fii online tot timpul. Rutina foarte multa, aceleasi probleme cu jucatori prosti, analfabeti, care habar n-au ce cauta acolo si asa mai departe. Sigur, multi jucatori de calitate, o placere sa stai de vorba cu ei. Succes celor care joaca in continuare!!

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.