Word of Warcraft: Legion, al șaselea expansion pentru cel mai popular MMORPG, se lansează pe 30 august 2016. Inamicul necruțător al ținutului Azeroth s-a întors și va trece toate regatele Hoardei și Alianței prin foc și sabie.

Legion_Box_Cover_020c_ForPR

Word of Warcraft: Legion va fi disponibil la precomandă la Altex și Media Galaxy. Pachetul oferă boost instant la nivelul 100 pentru orice personaj, precum și acces prioritar pentru clasa Demon Hunter, înainte de lansarea jocului.

Continuă povestea din Warlords of Draenor, în timp ce Gul’dan, trădător al orcilor și servitor corupt al Legiunii, pornește o invazie a ținutului Azeroth cum nici Hoarda și nici Alianța nu a mai văzut vreodată. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie să descopere misterele unei locații legendare, Broken Isles, să stăpânească arme deosebit de puternice și să facă un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, facțiunea Illidari Demon Hunter.

Cei care achiziționează cutia de precomandă World of Warcraft: Legion vor obține acces prioritar la clasa Demon Hunter înainte de lansare, având posibilitatea să acceseze zona de start, ținutul corupt Mardum, și să atingă nivelul 100 pentru a fi pregătiți să se aventureze alături de prieteni spre Broken Isles odată cu lansarea jocului.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!