Review Acer ConceptD 3 Ezel

Laptopul este gândit în primul rând pentru creatorii de conținut digital. Pentru cei care desenează sau fac proiecte. Pentru cei care filmează și au nevoie de un sistem versatil, care arată excelent. Ecranul rotativ îl face foarte util pentru împărtășit conținut. Este super-instagramabil – arată perfect în poze sau clipuri pentru Instagram. În același timp este suficient de ușor și puternic. Are baterie mare cu o autonomie peste medie. Ecranul touch este de foarte bună calitate. Suportul pentru ecran este unic, nu am văzut alt dispozitiv să se rotească așa.

Oferă o autonomie de până la 14 de ore. Laptopul Acer vine cu procesor Intel Core din a 10-a generație, dar și acceleratorul grafic NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti. Sistemul de operare Windows 10 Pro este instalat pe un SSD rapid de 512GB. Este pregătit pentru grafică 2D sau 3D. Ecranul cu diagonală de 15,6 inch este validat PANTONE.

Procesorulpoate atinge frecvențe de până la 5,0 GHz. Este un CPU cu 6 nuclee şi 12 fire de execuție. Placa grafică vine pe arhitectură Turing și are 1024 de nuclee (shaders). Nu are tehnologiile moderne ale generației RTX (Ray tracing sau nuclee Tensor). Dispune de 4096 MB de memorie GDDR6. Poate atinge 1485 MHz. Sistemul de răcire se bazează pe două ventilatoare.

Mai mult, acest sistem are șasiul din aliaj de aluminiu, cu o greutate de numai 1,68 kg. Bateria de 74 WHr asigură o autonomie de minim 14 ore. Include sub tastatură un creion digital. Oferă utilizatorului o senzaţie de stilou pe hârtie, se mișcă cu precizie. Are o baterie care se încarcă rapid, și oferă 90 de minute de utilizare după o încărcare de numai 15 secunde.

Permite astfel lucrul în aproape orice mediu, cum ar fi Autodesk SketchBook. Aplicaţiile de creaţie profesionale, cum ar fi Adobe, Autodesk şi Corel, integrează recunoaşterea funcţiei de stylus şi sensibilitatea la presiune Wacom. Cu ajutorul stylusului se pot creea modele 3D în aplicaţii cum ar fi Autodesk Maya.

Exteriorul este protejat de o ceramică specială, care este rezistentă la zgâriere sau pătare. Ecranul este acoperit de Corning Gorilla Glass 5. Trackpad-ul cu sticlă Gorilla este cu 27% mai mare comparativ cu generația anterioară, oferind mai mult spatiu pentru derulare și navigare. Recunoaște gesturi cu atingere multiplă în Windows. Tastatura este confortabilă, butoanele sunt mari și bine delimitate, cursa este scurtă și comodă. Tastele beneficiază și de iluminare.

Continuă să citești acest review ->>