Camerele foto Asus ROG Phone 5

Telefonul beneficiază de camere foto interesante. Senzorul principal de pe spate are 64 de megapixeli. Este un senzor mare, de 1/1.73 inch, cu pixeli de 0.8 nanometri. Lentila este de 26 mm, în stil clasic, și avem o apertură de f/1.8. Cu alte cuvinte poate face imagini de o foarte bună calitate, inclusiv pe lumină slabă. În general toate imaginile au ieșit corect, fără zone întunecate sau aberații cromatice. Chiar și pe seară imaginile au ieșit curat.

Camera ultrawide este doar de 13 megapixeli, se descurcă ok. Dar are nevoie în special de lumină. Pe seară începe să aibă probleme și vă sfătuiesc să treceți pe senzorul principal dacă nu este lumină. Camera de macro de 5 megapixeli pare pusă acolo pentru fanii din China. Acolo se pare că mulți apreciază camera Macro în loc de o cameră normală de zoom sau senzor de adâncime de câmp.

Având procesor de top, telefonul poate filma la rezoluție 8K cu 30 de cadre pe secundă sau 4K la 60 și 120 de cadre pe secundă. Și poate face Full HD la 240 de cadre pe secundă.

Camera de selfie este de 24 de megapixeli, se descurcă și ea decent. Vedeți mai jos mai multe imagini realizate cu el. Sunt însă micșorate și comprimate pentru a le putea urca pe blog.

ads

Continuă să citești acest review ->>