Comparație cu celelalte modele flagship

Avantajele ROG Phone 5 stau în autonomia mare dată de bateria uriașă. De asemenea, răcirea specială face ca procesorul să scoată scoruri mai bune în testele hardware. Camera foto este bună, dar nu senzațională. Însă cred că l-aș alege pentru performanță și autonomie.

Galaxy S21 Ultra are ecran mai performant. Este tot AMOLED, dar are rezoluție mai mare și luminozitate mai mare. Are în plus camerele foto de zoom, una cu 3x și una periscop cu 10x. Bateria este ceva mai mică, dar se descurcă ok, ține peste 16 ore de utilizare. Pe de altă parte însă, prețul este mai mare, cam 1200-1500 de lei peste.

Xiaomi Mi 11 are ecranul mai performant și este mai ieftin. Tot cu ecran AMOLED, mai luminos. Nu are camere de zoom și are și bateria mai mică. Dar avantajul său este prețul de 3.600 de lei.

ads

OnePlus 9 simplu este tot 3.600 de lei, dar are ecran FHD+. Nici el nu are baterie prea mare, arată mai finuț și subțire, dar performanța este și ea limitată. Nu excelează nici pe foto. Cei de la Hasselblad au făcut calibrarea senzorului și au adăugat diverse opțiuni în meniul foto. Dar imaginile nu ies senzaționale. OnePlus 9 Pro are avantajul ecranlui AMOLED QHD+. Modelul are și cameră de zoom optic și este mai bine dotat overall. Dar costă 4.599 lei, destul de mult.

Așa că ROG Phone 5 are avantajele lui.

Continuă să citești acest review ->>