Canon Ixus 1000HS este o cameră foto compactă peste medie, zoom optic de 10x, tehnologie de imagine avansată (procesor Digic 4) și multe alte funcții interesante. Senzorul este de 10 megapixeli, CMOS, iar HS este tehnologia pentru fotografiere și filmare pe întuneric. Filmează Full HD 1080p cu sunet surround stereo. Și arată bine, de ce să nu recunoaștem.
Cea mai tare funcție după părerea mea este filmarea cu încetinitorul. Abia am scris despre o cameră de gen, iar acum am și testat funcțiile. Super! Filmulețele sunt mai jos.

Canon Ixus 1000HS

Canon 1000HS

Camera foto Canon Ixus 1000HS are senzor back-illuminated, care face diferența la imaginile realizate pe întuneric. Include program Auto, selector de scene cu 17 moduri, stabilizare optică a imaginii. Ecranul este de 3 inchi, dar nu este touch. La zoom 10x poxele nu mai ies atât de corecte, iar bateria nu ține extraordinar de mult. Filmarea Full HD este limitată la 10 minute.

Dar ce mi-a plăcut foarte mult este funcția de filmare slow-motion, chestie despre care am mai scris, dar acum am experimentat-o în detaliu. Pare interesant, ca un experiment de la fizică. Greu am găsit însă lumina necesară, nu prea filmează la lumina becurilor din casă, iar la soare nu l-am testat deși probabil că ar fi ieșit mai bine.

Canon Ixus 1000HS

Design

Camera arată foarte bine doar din cauză de roz am numit-o cadou “pentru ea”, de fapt este o cameră foto compactă pentru călătorie, vacanță, delegații… pe un albastru sau negru merge pentru orice pasionat de fotografie. Pozele scoase sunt decente, fără distorsiuni importante. Are funcție specială High-speed Burst, puteți lucra cu ea astfel încțât să surprindeți momentele importante foarte ok, cu diverse variante.

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>
Canon Ixus 1000HS

Meniul de control este foarte ușor, intuitiv, nu ai nevoie de manual pentru setarea camerei sau diverse opțiuni. De asemenea este inteligentă integrarea mufei HDMI, dacă filmează HD ai vrea să vezi filmele pe un televizor compatibil, nu? Cred că viitorul aparatelor foto/video va depinde de efecte / filtre integrate, capacitatea de a face poze și filme seara sau noaptea, dar și de capacitatea de transferare a lor pe un televizor.

Canon Ixus 1000HS – meniu

Slow Motion cu monede 🙂


Slow Motion cu apă …


Galerie foto:
[nggallery id=132]