Teste hardware Moto G9 Power

Am făcut pe Motorola G9 Power toate tetele benchmark disponibile, inclusiv Antutu, Geekbench și testul de autonomie. În clipul video găsiți și test audio / video spre finalul filmării. La autonomie stabilește un nou record mondial, cu aproape 37 de ore de utilizare cu ecran aprins. Probabil cu setările obișnuite de autonomie va ține 3 zile de utilizare, poate mai mult. Oricum, nu cred că găsiți alt telefon care să aibă autonomie mai mare, la ora actuală. Poate alea cu baterie de 10.000 mAh.

La testul de performanță nu stă extraordinar. Este în apropierea celorlalte modele, Poco M3 a ieșit sub acest scor, dar Galaxy M21 este ceva mai bun. Cifrele se confirmă și în celelalte teste. Vedeți mai jos câteva dintre ele.

Camera foto Moto G9 Power

Camera foto principală are un senzor de 64 de megapixeli. Are o apertură f/1.8, lentila de 26mm, dimensiunile sale fiind de 1/1.97″. Pixelii săi au 0.7µm, destul de mici, iar autofocusul este PDAF. Probabil ideea era să folosească tehnologia de a combina pixelii alăturați pentru a capta lumina mai bine. Dar Moto G9 Plus nu are o astfel de tehnologie. Totuși, este de notat că ei folosesc o cameră foto destul de aproape de cea stock implementată de Google în Android, așa că rezultatele sunt bune. Atât la fotografie, cât și la filmare sunt rezultate decente la acest nivel de preț.

Nu prea le are cu lumina slabă sau fotografie de noapte. Nu stă foarte rău, peste media terminalelor midrange. Dar pe mine m-a dezamăgit faptul că nu are nici ultra-wide, nici zoom optic, nimic din ceea ce se caută de obicei. Am testat camera macro, vedeți mai jos cum au ieșit. Singurul avantaj este că se poate face poza de la 1 centimetru, foarte aproape de lentilă. Dar asta este singura veste bună. Pozele tot nu ies extraordinar.

Pozele din galerie sunt ușor micșorate pentru a putea fi urcate pe blog: