Huse Moto G9 Power

Telefoanele noi, chiar dacă sunt la 1000 de lei, tot merită să fie protejate față de praf, apă sau căderi. Ei bine, eu vă recomand să luați huse Motorola de la partenerul Mobiledirect.

Orice telefon trebuie să fie ferit de lovituri, zgârieturi. El va fi afectat mai ales atunci când stă în buzunar, alături de chei sau moned de exemplu. Dar uneori poate să și cadă spectaculos. Mi-a căzut când coboram din mașină. A căzut între scaunele de la mașină. A căzut în magazin, când m-am aplecat. A căzut la doctor.

Pe internet găsiți sigur multe idei de huse, dar uneori este de ajuns și una transparentă de silicon. Cel mai bine este să fie și ecranul acoperit complet. Există și huse sau folii speciale contra căderilor, contra zgârieturilor, deci rezistă mai bine. Astfel, pe viitor, când te vei sătura de telefon, poți să îl vinzi pe OLX la un preț mai bun. Nimeni nu comentează dacă aspectul este 10/10, fără zgârieturi sau lovituri.

Concluzii finale

Moto G9 Power este terminalul perfect pentru aventură. Pentru cei care merg pe munte. Pentru cei care merg la pescuit pe baltă sau în Deltă. Cei care sunt mereu departe de o priză și au nevoie de terminale cu autonomie mare. Practic, a făcut un record de autonomie și eu cred că vă ține și trei zile. Depinde de proprietar și de modul de utilziare. Cu ecranul aprins a stat 37 de ore, adică peste o zi și jumătate. Cred că pe Facebook non-stop va ține cel puțin la fel. Din păcate încărcarea rapidă nu are viteză prea mare, la 6.000 mAh mergea ceva mai rapid. Și un încărcător mai rapid. Dar nu se poate, suportă maxim 20W și durează mult încărcarea. Ecranul este întunecos și fără detalii clare. Camera foto e bună, dar nu are zoom sau ultra-wide. Eu personal aș înclina fie spre Poco M3 mai ieftin, vie pe Galaxy M21 care e ceva mai scump, dar mai dotat și mai performant.

Galerie foto