Review MSI Stealth 15M

Citisem despre acest model încă de la prezentarea la CES 2021. Spuneau acolo că Stealth 15M este un laptop ultraportabil, inspirat de stilul urban. Cu o greutate de doar 1,7 kg și o grosime de 16,15 mm, dispozitivul reușește să demonstreze abilități puternice de calcul. Este primul laptop de gaming din lume echipat cu procesoare Intel H din a 11-a generație de până la 5 GHz, împreună cu grafică GeForce RTX 30.

La teste a ajuns o variantă intermediară, cu procesor din generația a-11-a, Intel Core i7-1185G7. Dar cu grafică Nvidia GTX 1660Ti. Este o alternativă destul de puternică, dar nu este RTX și nu include o parte din noile tehnologii video. Este un compromis între performanță și buget. Ecranul este bun, 15.6 inch Full HD, cu rată de refresh de 144 de herzi, bun pentru jocuri de tip shooter. Modelul dispune de 16GB de RAM și un SSD de 1TB care s-a descurcat destul de bine. Autonomia este și ea decentă, ținând cont de puterea oferită.

Primul lucru care îl remarci la acest dispozitiv este design-ul. De asemenea, este super-compact și ușor, plăcut de ținut în mână. Are 1,5cm grosime și doar 1,69 kilograme, șasiul fiind din aluminiu. Tastatura este iluminagă RGB și de asemenea are butoane foarte comode și bine poziționate, este o plăcere să srii pe ea.

Oferă conectivitate multiplă, mufe USB sau Type-C, HDMI, Thunderbolt, cititor de carduri de memorie. Nu are însă mufă de LAN. Camera web încorporată este 720p, iar sistemul audio integrat este unul standard.

Performanța de gaming nu este senzațională. Mai degrabă este un laptop pentru birou și activități obișnuite. Dar un laptop cu personalitate. Nu are însă nici prețurile unor sisteme performante pentru jocuri video.

Continuă să citești acest review ->>