Tuning și personalizare

Soluția integrată MSI Dragon Center permite controlul sistemului și personalizarea luminilor. Este de asemenea primul pas pentru înregistrarea sau streaming de jocuri. Din această aplicație se poate activa Extreme Performance, pentru jocuri fără întreruperi. Activează instant Turbo Boost pentru procesor. De asemenea, pentru GPU este activat overclocking pentru performanțe mai bune. Crește frecvențele cu 180 Mhz pentru nucleele fizice și 500 Mhz pentru VRAM. De asemenea, răcirea va fi mai puternică.

MSI Companion permite monitorizarea și ajustarea setărilor în timpul jocului. Inteligența artificială permite un control mai bun pentru sunet. De exemplu blochează zgomotele exterioare și redă mai clar conținutul audio.

MSI App Player este realizat împreună cu Blue Stacks. Redă jocurile de mobil direct pe laptop.

Concluzii finale

MSI Stealth 15M este genul de laptop ales pentru design, dar și pentru tehnologie. Nu este pentru profesioniștii esports, ci mai degrabă pentru cei care vor un laptop puternic, arătos, dar și compact în același timp. Ține pasul cu toate aplicațiile și nu te lasă la greu. Este mai degrabă un laptop cu personalitate.

Pentru mine avantajul principal este raportul dintre portabilitate și performanță. Am nevoie de un PC cât mai puternic, dar care să nu-mi rupă spatele. Pe scurt, îl recomand.

Din aprilie vor fi disponibile în România și modele echipate cu noile plăci grafice Nvidia Ampere RTX 30.

Galerie foto