Teste benchmark și autonomie

Am făcut pe Nokia 5.4 principalele teste de performanță, dar și cele de autonomie. La durata de viață iese destul de bine cu un maxim de 22 ore și 16 minute. E drept, cu ecran aprins și rulând acest test. Peste media terminalelor obișbnuite, dar sub nivelul terminalelor concurente la acest nivel de preț. Poco M3 a scos 26,5 ore. Moto G9 Plus cam 24,5 ore. Există mai multe exemple similare. De asmenea, fără Power Saving și rulând cu setările maxime, probabil duce maxim 15 ore, destul de puțin.

De performanțe hardware nu prea vorbim. Procesorul era capabil acum 4 ani, chiar recomandat atunci pentru că oferea și autonomie, dar și putere. Astăzi sunt cel puțin cinci modele ieftine care sunt mai performante, mai actuale. Chiar și Mediatek are produse mai performante și mai echilibrate decât Snapdragon 662. Stocarea a ieșit destul de bine în teste, nu este de ultimă generație, dar este suficient de rapidă, lucru care ajută la o experiență mai bună. Noroc cu stocarea, așa bate Nokia 5.3 la un capitol important. Vedeți mai jos toate testele făcute, orice alte întrebări le puteți pune în comentarii.

Camerele fotot Nokia 5.4

Camera afoto principală este bună, senzorul de 48 de megapixeli este cel bun. Procesarea este bună, întotdeauna Nokia au avut pe partea asta rezultate bune. Se decurcă și pe lumină slabă și sunt convins că este la fel și cu filmarea. Însă dacă vreți să utilizați celelate camere, păcat. Cea de 5 megapixeli se poate folosi dacă este soare afară. Altfel imaginile sunt întunecate. Cele de 2 megapixeli nu vă mai explic. Camera de selfie este de 16 megapixeli, ea se descurcă ok.

Vedeți mai jos câteva imagini să vă faceți o idee. Sunt micșorate și comprimate pentru a fi urcate pe blog.

ads

Continuă să citești acest review ->>