Huse pentru Nokia 5.4

Modelul nu are în cutie o husă de silicon măcar. Dacă vă luați acest telefon nou, vă recomand să luați de pe net huse Nokia. În felul ăsta păstrați telefonul mai protejat și îl aveți pentru mai mult timp. Iar dacă vă plictisiți de el, puteți să îl vindeți pe mai mulți bani dacă nu este lovit și zgâriat. Ar merge și o husă de protecție pe ecran din punctul meu de vedere.

Chiar dacă nu este un telefon scump, totuși este mai bine să fie protejat.

Concluzii finale

Nokia 5.4 păstrează o serie de elemente cheie ale seriei. Design-ul este bun, deși la generația patru are tot senzor de amprentă pe spate. Autonomia este bună, deși puteau opta pentru o baterie mai mare. Procesorul este ales greșit, un model mai vechi, mai puțin performant. Dar contribuie la autonomie. Ecranul este de slabă calitate, iar rivalii oferă alternative intresante. Totuși, camera foto este bună și constituie un atuu pentru acest model.

Cred că modelul trebuie căutat la preț mai bun, iar 800 de lei ar fi fair pentru acest telefon. Dacă e mai scump, fie vorbim de varianta cu 6GB de RAM, fie nu merită investiția. Atenție mare la magazine și la prețuri.

ads

Galerie foto