Camera foto Hasselblad Mobile

Am fost super-interesat să descopăr noua cameră. Îmi place cum au ieșit pozele, dar diferă de principalii rivali. Atât Samsung, cât și Huawei au crescut pe foto folosind o rețetă simplă: senzori buni, soft bun, optică bună și tunat culorile să arate cât mai aprins. iPhone merge în direcția de a tempera culorile și a reda o imagine cât mai corectă. Ceea ce pare varianta mai bună pentru toată lumea. Nici Hasselblad nu forțează nuanțele. Totuși, au un galben mai puternic. Probabil calibrarea specială a senzorului se vede. Imaginile ies clare, cu detalii foarte bune. Dar nu am înțeles un lucru.

Senzorul nou de 50 de megapixeli este pus pe camera ultra-wide. Camera principală, pe care te bazezi, are senzor de 48 de megapixeli. În condițiile în care rivalii au 108 megapixeli sau cel puțin 64, pare o decizie ciudată. Camera de zoom are doar 8 megapixeli, ca la telefoanele ieftine, iar Hasselblad a adăugat o cameră monocrom. Știm că fotografii au o obsesie cu asta, dar pentru utilizatorul normal nu prea are rost.

Camera selfie este de 16 megapixeli, nu e senzațională. Abia aștept să vedem la anul ce vor face cu ajutorul Hasselblad. Poate vin cu noutăți.
Vedeți mai jos imagini realizate, dar sunt redimensionate și mai comprimate decât originalele.

Altele

Ca de obicei, când e vorba de un telefon de 1000 de euro, vă recomand să folosiți huse de protecție, folii și să aveți grijă de terminal. Puteți găsi rapid o mulțime de huse OnePlus 9 Pro pe Mobile Direct. Sunt unele transparente, colorate, cu modele speciale. Huse care acoperă doar spatele sau cele care au un inel pe spate pentru control perfect. Huse transparente sau huse rezistente la șocuri. Este mai bine să protejezi telefonul decât să îl repari ulterior. Sunt destul de ieftine și vin foarte rapid după ce ați dat comanda.

ads

Continuă să citești acest review — >>