Review Realme 8 Pro

Realme 8 Pro este un model de midrange foarte bine dotat cu preț bun. Noutatea din 2021 este camera foto de 108 megapixeli, care dă rezultate bune și are funcții premium, precum Tilt-Shift sau Starry Mode. Desigur, nu ai ce să reproșezi la procesor sau ecran, baterie, fiecare detaliu este bine aranjat în puzzle. Iar prețul de la 1.349,99 lei este chiar foarte bun. Pe acest segment concurează fie produse mai vechi, fie unele modele mai slab dotate.

Ecranul este Super AMOLED, este adevărat că nu au rata de refresh mare, dar compensează prin imagine de calitate și luminozitate relativ mare (1000 nits max). Procesorul este Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G, produs pe 8 nanometri. Are două nuclee de putere Kryo 465 Gold (bazate pe ARM Cortex-A76), duse la 2,3 GHz. Apoi șase nuclee economice Kryo 485 Silver, bazate pe ARM Cortex-A55, la 1,8GHz. Acceleratorul grafic este și el midrange, Adreno 618. Din păcate au mers pe stocare UFS 2.1, este un standard ok, dar acum produsele midrange trec la UFS 2.2, care este mai rapid. Și cele flagship au stocarea mai rapidă, ceea ce schimbă experiența.

Terminalul are 8GB de RAM și 128GB de stocare, deci practic stă bine și aici. Camera foto de 108 megapixeli este acompaniată de una ultra-wide de 8 megapixeli, cameră macro de 2 megapixeli și senzor de adâncime de câmp pentru efecte de 2 megapixeli. Camera selfie este de 16 megapixeli, se descurcă destul de ok.

Design-ul este modern, iar telefonul este subțire, ușor și plăcut de ținut în mână. Realme UI este foarte simplă și nu aduce foarte multe aplicații suplimentare, doar câteva. Îmi place cum au aranjat folderele și poți avea o interfață organizată.

Telefonul a ieșit bine în teste. Camera foto s-a descurcat ok. Găsiți testele și imagini realizate la capitolul special.

Continuă să citești pe pagina următoare ->>