Teste benchmark Realme 8 Pro

Am făcut pe acest model majoritatea testelor benchmark obișnuite. Are un scor în Atutu 330.000, este ok pentru nivelul lui, cam la jumătatea clasamentului în privința performanței. Cele mai slabe telefoane abia trec de 100.000 de puncte, iar cele mai performante trec de 700.000 de puncte. Scorul însă în Geekbench este relativ la jumătatea clasamentului și el, doar 566 single-core și 1669 puncte multi-core. Terminalele de top au cel puțin dublu la ora actuală.

Autonomia este unul dintre capitolele forte. A atins 17 ore și 59 de minute, cu bateria de 4.500 mAh. Este o getiune bună a energiei și probabil poate fi folosit aproape de două zile de utilizare normală. Depinde și de utilizare, pentru că testul nu este identic cu jocurile video sau browsing de Facebook non-stop. Face el ceva, ține ecran aprins, dar probabil fiecare aplicație consumă diferit. Bateria are încărcare rapidă de 50W și vine la pachet cu un încărcător fast-charge care atinge și 65W dacă aveți un dispozitiv compatibil. Laptopul pe care lucrez eu are în cutie încărcător de 60W și se încarcă pe USB Type-C. Deja telefoanele îl depășesc.

Stocarea este UFS2.1, aș fi preferat versiunea nouă. Are rezultate bune, dar UFS 2.2 este mai rapidă, oferă o experiență mai bună. Vedeți mai jos toate testele și specificațiile tehnice. Dacă aveți alte întrebări, lăsați un comentariu.

Camere foto Realme 8 Pro

Fără îndoială vedeta este senzorul de 108 megapixeli. Fotografiile au ieșit de bună calitate, cu culori bune. Telefonul are și procesare AI și tot ce trebuie. Este senzorul Samsung de 1/1.52″, cu pixelii de 0.7µm, autofocus PDAF. Au și multe funcții inteligente unice, precum Tilt-Shift sau Starry Sky. Nu am avut timp să le testez pe toate. Camera ultrawide este de 8 megapixeli, cu senzor 1/4.0″, dar are pixelii de 1.12µm. Pozele au ieșit decent. Macro de 2 megapixeli este util când ești foarte aproape de flori, insecte. Iar senzorul de adâncime este pentru portrete perfecte. Camera de selfie se descurcă. Din meniul camerei poți face zoom 3x sau 5x digital, vedeți cadrele realizate. Merge folosit cel 3x, dar la 5 se simte pixelarea.

Camera poate filma 4K cu 30 de cadre pe secundă. De asemenea, are filmare Full HD care poate merge până la 480 de cadre pe secundă. Vedeți mai jos imagini realizate, doar să vă faceți o idee. Sunt micșorate pentru a fi urcate pe blog.

Continuă să citești pe pagina următoare ->>