Camere foto și tehnologii foto/video

Sistemul de camere foto de pe S21 este mai degrabă controversat. Este și un avantaj pentru acest model, are un procesor de imagine nou, oferă o procesare rapidă și cu detalii bune. Dar duce lipsă de multe lucruri. Are trei senzori doar, o cameră normală de 26mm cu senzor de 12 megapixeli. O cameră ultra-wide de 13 mm, cu senzor de 12 megapixeli. Și camera „zoom” de 64 de megapixeli. Adică zoom fără să ofere un zoom optic. Are lentila de 29 mm, deci oferă 1.1X, ceva inutilizabil. Face un zoom digital hibrid de 3X. Se vede bine la 5x și destul de utilizabil la 10x. Merge până la 30x dar sunt imagini de nefolosit.

S21 zoom 30x
S21 zoom 30x

Senzorul de 64 de megapixeli ar fi avut nevoie de o lentilă de zoom optic 3x sau 5x. Apoi să facă digital. Camera principală ar fi avut nevoie de un senzor mai mare. camera ultra-wide continuă să deformeze imaginile, arată interesant, dar se vede deformarea cu ochiul liber.

Este însă adevărat că filmează 8K la 24 de cadre pe secundă sau 4K la 60 de cadre pe secundă. Știe ultra-slow motion la 960 de cadre pe secuntă la calitate 720p sau Full Hd cu 240 de cadre pe secundă, ceea ce constituie un avantaj. Pe partea de selfie au lăsat un modul de 10 megapixeli „să fie acolo”. Păcat, lumea avea așteptări mai mari.

Vedeți o serie de imagini realizate cu el, n-am prins vreme prea bună. De asemenea, sunt ușor micșorate și comprimate pentru încărcarea pe blog.

ads

Huse și folii de protecție Samsung Galaxy S21

Deși telefonul este printre cele mai bine protejate direct din fabrică, vă recomand să folosiți folii de protecție, huse și carcase. Recomand un magazin online specializat care oferă produse verificate, ieftine și cu livrare rapidă: MobileDirect. Au produse originale de la Samsung, dar găsiți și huse UAG, Nillkin, Spigen, Mofi, Kubz și altele. Întotdeauna s-au remarcat prin oferta multiplă, produse în stoc și livrare deseori în 24 de ore.

Există și huse speciale care acoperă și ecranul și partea din spate. Dacă aveți șansa la o soluție care acoperă 100%, este recomandabilă. Atenție la folii însă, unele blochează senzorul de amprentă și nu va merge bine dacă îl utilizați des.

Mergi la paginile următoare ->>