Concluzii finale

Mi-a plăcut Samsung Galaxy S21, s-a descurcat mult mai bine decât S21+. Asta este cumva contrar tradiției, până acum modelul Plus era mai dotat, mai premium, cu baterie mare și camere foto mai avansate. Acum S21+ bifează doar minusuri, unul după altul. A mers prost, s-a încins. Poate că totuși am avut eu un model cu probleme, se poate întâmpla. Galaxy S21 simplu a rulat perfect în teste și nu a depășit 45 de grade. De asemenea s-a răcit foarte repede, în 20 de secunde revenea la normal. Dar desigur, are plastic pe spate, nu sticlă.

Două mari probleme pentru modelele de bază din seria S21: bateria cam slabă și camere foto fără zoom optic. Abia aștept să testez Ultra și sper să găsesc destule noutăți pentru a recomanda noul flagship al Samsung. Dar mai durează câteva zile.

Ca avantaj pentru S21 simplu văd noul design, un ecran destul de bun, gestionare a consumului inteligentă, care dublează autonomia. Și este de asemenea, cel mai mic, cel mai compact, ușor și comod. Este și cel mai ieftin din noua serie.

Galerie foto Samsung Galaxy S21

ads