Camere foto și video

Am fost super-impresionat de camera foto și mai ales de filmarea Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Camera principală are senzorul nou de 108 megapixeli. Are focus mai bun, detalii mai clare. Camera ultra-wide rămâne similară cu cea de anul trecut. Are rezultate bune, dar în continuare deformează imaginea pe margini. Intră mai mult în cadrul dorit, dar arată cumva bizar. Sper că la următoarea generație vor reduce aceste probleme. Măcar din procesare sau includerea unei opțiune de corecție mai bune.

Sunt două camere de zoom optic. Avem un zoom optic 3x din lentilă (70 mm), dar senzorul este de 10 megapixeli. Spre comparație, S20 Ultra avea de 48 de megapixeli și un zoom optic 4X. Al doilea obiectiv de zoom are un periscop de 10x (240 mm). Este genială camera pentru fotografiat păsări sau animale de la distanță sau pentru orașele care au peisaje spectaculoase. Zoom-ul hibrid este îmbunătățit clar. Poți folosi 20x spre exemplu, arată decent. Nu aș merge mai departe. Spre deosebire de S21 și S21+, modelul Ultra are opțiunea de a crește până la 100x, dar imaginea rămâne slabă calitativ.

Vedeți în clipul video review și testul foto/video comentat. Filmarea este excelentă, stabilă și clară. Modul Director’s View permite schimbarea de pe o cameră pe alta, cu afișarea de asemenea a utilizatorului filmat cu camera frontală. Este pentru vloguri excelente. Poți trece automat pe camera ultra-wide sau pe zoom, iar acum toate camerele filmează 4K la 60 de cadre pe secundă.

V-am pus mai jos diverse imagini realizate cu acest model. Sunt micșorate și comprimate pentru a le urca pe blog. N-am prins o zi cu soare din păcate, sunt destul de terne.

ads

Continuă să citești acest review ->>