Huse de protecție

Spre deosebire de telefoanele ieftine, un model flagship la acest nivel de preț are nevoie de protecție maximă. Da, ecranul și spatele sunt protejate de noua sticlă rezistentă Corning Gorilla Glass Victus. Sigur este mai rezistentă decât generațiile anterioare. Ecranul are clar și o folie de protecție din fabrică. Totuși, la o cădere pe beton vor rămâne urme. Dacă pică pe suprafețe care nu sunt plane se va observa imediat urma.

Sfatul meu este să recurgeți la huse și carcase Samsung S21. Un magazin serios, care livrează rapid și are prețuri foarte bune. Am prieteni care folosesc husele UAG de la Mobiledirect.ro și sunt foarte mulțumiți de protecție. Eu am folosit alternativ husă UAG cu una Samsung care acoperă și ecranul. Este o foarte bună soluție să scapi de stres. Cea Samsung are și LED-uri pentru notificări, apeluri, mesaje. Nu mai ai nevoie de altceva.

Concluzii finale

Am rămas plăcut impresionat de Samsung S21 Ultra 5G (SM-G998B/DS). Diferențele față de Snapdragon sunt minimale. La putere câștigă în unele teste Snapdragon 888, la autonomie câștigă Exynos 2100. Dar diferența este foarte mică. Testele de autonomie sunt foarte bune, cu câteva ore peste modelele de anul trecut. Camera foto este chiar fără rival la ora asta. Niciun alt model nu are toate opțiunile oferite de un Ultra. La filmare la fel. Ecranul este de super-calitate. Design-ul nou poate fi apreciat. Pe scurt, o listă întreagă de atuuri. Iar da, prețul este mare, dar asta nu i-a oprit niciodată pe români.

iPhone 12 Pro Max este mai scump la ora actuală. Galaxy S21 Ultra a fost lansat la un preț mai mic decât era anul trecut S20 Ultra. Cu alte cuvinte cred că doritorii vor face un efort și îl vor cumpăra. Fără regrete, vă asigur.

ads

Galerie foto Samsung Galaxy S21 Ultra