Camera

Camera foto are doar un senzor bun, cel de 108 megapixeli. Camera ultrawide are senzor de 13 megapixeli, este ok pe soare. Imaginile sunt procesate cu AI, cerul este foarte albastru, culorile sunt foarte aprinse. În stilul folosit de Samsung sau Huawei anterior. Din punctul meu de vedere, camera de macro de 5 megapixeli este un moft, mai bine puneau altceva acolo. Probabil în China se fac multe poze Macro. Camera de selfie este și ea acolo, ca să bifeze că există. Pozele ies ok pe lumină și cam atât.

Fotografiile ies bine cu senzorul principal, fie că vorbim de lumină bună sau mai slabă. Ies corect, fără pixelare, fără umbre aiurea, culori normale. Dar pe ultrawide face distorsiuni și sunt bune mai ales pe lumină.

Senzorul de 108 megapixeli permite filmarea la rezoluții 8K (30 fps) sau 4K 30/60 fps). Este important pentru pasionații de filmări și ce care fac clipuri pe la diverse concerte sau evenimente. Mi-a plăcut mult cum filmează, rezultatele sunt mai bune decât la modelele testate anterior. În clipul de review de pe Youtube găsiți și demo cu filmarea.

Continuă să citești acest review ->>

ads