Teste hardware și autonomie

Am făcut pe Poco X3 NFC principalele teste pe care le utilizez pentru telefoane mobile. În Antutu a scos un scor de 280.000 de puncte. „Not bad, not terrible”, este la jumătatea clasamentului. Ca să vă faceți o idee, la acest nivel și fostele flagship-uri, genul Galaxy S9 sau Note 9, LG G7, Huawei P20 Pro și altele. Dar sunt și modele ieftine, precum Realme 7 Pro sau Huawei Nova 7i.

La Geekbech 5 a scos cam 600 de puncte single-core și 1700 multi-core, destul de slăbuț. Am testat și stocarea, este ok, destul de rapidă pentru o experiență bună. Acum modelele flagship au UFS 3.1 și 3.0, iar modelele mid-range adoptă rapid UFS 2.2. Acest telefon are stocarea UFS 2.1. Deci nu este chiar de top, dar nu este nici standardul lent eMMC 5.0 folosit la alte telefoane mai ieftine.

Stocarea s-a dovedit rapidă, exact cum spuneam. Nu se compară cu flagship-uri, dar stă surprinzător de bine față de alte modele. Este în prima parte a clasamentului. Ca și la laptop sau PC, cu cât stoarea este mai rapidă, cu atât aceesați mai rapid atât meniul și sistemul de operare, cât și fișierele de mari dimensiuni, de exemplu hărțile din jocuri video și așa mai departe. Toată experiența este mai bună dacă stocarea este mai rapidă.

Autonomia maximă a fost de 25 de ore și 22 de minute, cu luminozitate scăzută, servicii dezactivate (WiFi, Bluetooth, localizare) și cu Power Saving activ. Dar este vorba de screen on time și tot timpul activ. Cu o utilizare moderată ține și două zile. Evident, dacă sunteți pe jocuri intensive, cred că 12 ore este maxim.

ads


Mergi la paginile următoare ->>