Camerele foto Poco X3 NFC

Cum se întâmplă întotdeauna, Xiaomi a pus la acest model Poco o cameră foto de top, dar și unele inutilizabile. Modulul principal are 64 de megapixeli, este un senzor Sony cu rezolutate excelente. Are apertură mare, f/1.9, are lentila largă (26 mm), autofocus laser (PDAF). Dar are pixelii relativ mici, 0.8 nanometri. Cu alte cuvinte performanța pe lumină slabă depinde de procesare mai mult.

Camera ultra-wide este bună, deși deformează puțin clădirile și obiectele. Senzorul este de 13 megapoixeli, are f/2.2, un unghi de 119 grade și pixelii de 1 nanometru. Rezultate bune, chiar și pe lumina mai slabă. Apoi are o cameră de macro de 2 megapixlei și un senzor de adâncime de câmp de 2 megapixeli. Poate să filmee 4k la 30 de cadre pe secundă, dar la Full HD știe să filmeze cu 120fps, super-slow motion cu 960 fps la calitate 720p.

Camera de selfie este ok, 20 de megapixeli, nu este un senzor prea mare, pixelii de 0.8 nanometri. Vedeți imaginile realizate mai jos. Fotografiile sunt doar ca să vă faceți o idee, sunt redimensionate și comprimate pentru urcarea pe blog.

Huse și carcase Poco X3 NFC

De câte ori luați un telefon nou, vă recomand să cumpărați și huse, carcase și folii de protecție de la Mobile Direct. Este un magazin serios, nu au plângeri, prețurile sunt bune și livrarea este rapidă. Au huse speciale pentru Poco X3 NFC de la branduri cunoscute precum Cubz, Nillkin, iMak, Dux Ducis, Ekay și alții.

ads

Dacă țineți telefonul protejat față de zgârieturi și căderi, atunci îl veți utiliza pe termen mai lung. Iar dacă vă plictisiți de el îl veți putea vinde la un preț mai mare dacă este în stare foarte bună.

Mergi la paginile următoare ->>