Allview, care a avut mari probleme cu defecțiunile, garanția și reparația telefoanelor, promite din 23 mai 2016 că va oferi în București și Brașov telefoane la schimb și reparația în 12 zile petru terminalele defecte. Să mă țineți la curent dacă este așa…

garatia allview

Pentru asta, Allview a semnat un parteneriat cu Diangi Grup. Prin Service Phone, clienții Allview care își vor aduce telefoanele pentru reparații vor primi la schimb un alt telefon pe care-l vor putea utiliza cât timp terminalul lor se va afla în service.
Prin 12 days commitment, Allview și Diangi garantează un termen maxim de 12 zile calendaristice pentru remedierea oricărei defecțiuni a unui produs Allview. În cazul în care reparația se prelungește peste acest termen, terminalul va fi înlocuit cu unul nou. Dacă produsul nu mai este disponibil în oferta Allview, utilizatorul va primi un model cu specificații similare.

Ar fi o veste bună pentru clienți dacă se vor ține de asta.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!