Allview X2 Soul Style, telefonul pe care vi l-am anunțat acum câteva zile,  a fost lansat oficial. Este un smartphone bine dotat, cu design special, dar și cu preț foarte bun. Are două variante, una pentru cei atenți la preț și una X2 Soul Style+ cu dotări mai avansate.

Allview X2 Soul Style (1)

Allview X2 Soul Style

Nou model are o versiune cu doar 2GB de RAM și una cu 3GB de RAM. Procesorul este quad-core la 1,3 GHz, acceleratorul grafic ese Mali T720, iar sistemul de operare este Android 5.1. Este un telefon dual-SIM și are slot microSD. Vine cu tehnologie 4G care permite download la 150Mbps (FDD și TDD).

Are un design la care s-a lucrat special, este subțire, ecranul are tehnologia On-Cell, este un display IPS de 5 inch, iar protecția este asigurată de Asashi Glass, o nouă variantă de sticlă protejată la zgârieturi.

Camera foto principală are 13 megapixeli și LED Flash, iar cea frontală are senzor de 5 megapixeli. Stocarea internă este de 16GB, dar suportă carduri de pînă la 128GB.

Prețul smartphone-ului Allview X2 Soul Style este de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achiziționat la pretul de 999 lei.

Black_Friday_Allview

Black Friday la Allview

Allview demarează începând de mâine campania de Black Friday și oferă reduceri de 100% pentru unele accesorii. Compania pune la dispoziția utilizatorilor peste 200.000 de produse la prețuri speciale, prin intermediul partenerilor săi, în această perioadă de shopping intens. Totodată, clienții Allview sunt invitați pe un site dedicat unde sunt produse la discount și 100.000 accesorii cadou.

Oferta Black Friday Allview este valabilă în perioada 20-29 noiembrie 2015.

Produsele care vor beneficia de reduceri substanțiale de preț sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + și tableta Viva i10HD. Toate aceste modele au fost lansate recent și sunt disponibile în magazinul online Allview, pe baza de precomanda.

Utilizatorii care doresc să beneficieze de oferta Allview Black Friday o vor găsi aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!