Brașovenii continuă campania de comunicare bazată pe tehnologiile foto incluse în terminalele sale smartphone de top. Astăzi este rândul X2 Xtreme, telefonul cu buton pentru cameră care nu te lasă să ratezi nicio fotografie.

foto x2 xtreme
 

Indiferent dacă ești fotograf profesionist sau amator, cu X2 Xtreme realizezi imagini deosebite, fie că dorești să fotografiezi peisaje care îți taie răsuflarea sau grupul tău de prieteni. Cameră principală are senzor de 24MP, cu șase straturi de lentile, filtru UV și protecție realizată din safir, focalizează în mai puțin de 0,2 secunde și fotografiază în mai puțin de 0,4 secunde. Cele 2 LED-uri de mare intensitate ale Flash-ului au tonuri diferite de culoare, lumina „calda” și „rece”, pentru că imaginile tale să aibă cel mai natural aspect.
Cu butonul dedicat camerei nu pierzi nici un moment, cum poți vedea în vieoclipul de mai jos.Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!