Allview X3 Soul Pro iese la iveală în niște imagini oficiale. Compania brașoveană a anunțat recent faptul că pregătește a treia generație de terminale smartphone avansate, am văzut deja două noi modele: X3 Soul și X3 Soul Mini.

X3 Soul PRO

Noul model X3 Soul Pro este probabil varianta cea mai avansată, care va avea cele mai multe tehnologii noi. Probabil va fi de asemenea un preț mai mare decât celelalte modele. Deocamdată nu știm ce procesor sau ce display va avea modelul, dar este clar că va avea o cameră foto foarte bună. Unul din textele oficiale spune așa:

“Îți dorești fotografii luminoase, pline de culoare, chiar și atunci când condițiile de iluminare nu sunt prielnice? X3 Soul PRO depășeste limite nesperate”

X3 Soul PRO (1)

De asemenea, știm că va avea un senzor de amprentă pentru deblocarea rapidă și comodă a ecranului. Textul spune așa:

“X3 Soul PRO te va recunoaște la o simplă atingere”

.

Revin cu alte detalii imediat ce le am…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!