Un gest frumos care merită subliniat: clienții Domo care au cumpărat produse și au nevoie să apeleze la service în garanție, se pot adresa pentru rezolvarea problemelor în magazinele Altex. După cum probabil știți, magazinele Domo s-au închis, iar magazinul online nu știu în ce situație se află.

altex service domo

Sursa foto.

Detalii din comunicatul oficial Altex:

Altex vine în sprijinul clienților Domo, prin oferirea acestora de servicii post-vânzare în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară. Altex a pus în aplicare această facilitate adusă clienților Domo încă de anul trecut, prin preluarea obligațiilor pe care vechiul retailer le avea față de clienții săi în magazinele deschise în locul fostelor showroom-uri Domo.
Conform noii politici a retailer-ului, foștii clienți Domo pot beneficia, pentru produsele aflate în gama Altex, de garanție și service. Pentru a putea fi aplicate aceste facilități, clienții trebuie să prezinte facturile produselor achiziționate și să fie urmate procedurile aferente soluțiilor post-vânzare, disponibile pe website-ul oficial al retailer-ului.