În caz că vă întrebați ce altceva ar putea face cei de la Rovio să mai câștige niște bani, ei bine este vorba de desene animate, deocamdată nu film, ci un serial de animație. Cu 700 de milioane de download-uri, acoperirea tuturor platformelor de la desktop la mobile și tablete, Angry Birds a devenit un fenomen. Sunt sigur că ați văzut deja păpușile în retail, iar tricourile, rucsacii și alte accesorii abia așteaptă să ajungă în magazine.
angry birds desene animate

Desene animate Angry Birds

Rovio, compania care produce Angry Birds, a confirmat oficial decizia de a lansa un serial de animație, conform Joystiq.

Anunțul a fost făcut la o conferință media, unde directorul de animație Angry Birds, Nick Dorra, a confirmat planurile legate de serial. În fiecare săptămână va fi lansat un episod nou.

Ce Robotzi, să vezi nebunie cu serialul Angry Birds. Adevărul că Angry Birds includ niște filme “tutorial”, iar copiii s-au uitat la ele fascinați, exact ca la desene animate.

Rovio a asigurat de asemenea că episoadele desenelor Angry Birds vor fi accesibile pe toate tipurile de device-uri: desktop, talptop, tablete și telefoane mobile.