Magazinul online chinezesc Gearbest, pe care găsiți la preț bun terminale smartphone, accesorii mobile și multe alte produse, aniversează anul acesta 3 ani. În perioada 9-20 martie vor avea concursuri, premii speciale, reduceri masive. Vor fi evenimente pe tot parcursul zilei și puteți prinde diverse produse la prețuri foarte bune. Sau cupoane care pot fi folosite la achiziția de produse.

Campaniile de reduceri au început pe link-ul de mai sus pe 9 martie, dar continuă pînă pe 20 martie. Pînă pe data de 14 martie sunt niște jocuri și activități online care vă pot aduce diverse cupoane de reduceri, puncte care se transformă în reduceri sau chiar premii constând în brățări smart, căști pentru smarpthone și alte accesorii mobile. Sunt cupoane cu 8-10-15% reducere pentru produse Xiaomi, Vernee, Umi, Oukitel și altele. De asemenea, au o loterie online unde puteți prinde cupoane de reduceri.

În perioada 14-18 martie va fi campania principală de reduceri, atunci ar trebui să folosiți toate punctele și reducerile acumulate pentru a cumpăra chestii utile. Vor fi reduceri pînă la 70% și cred că puteți prinde oferte bune. La chinezi sunt telefoane de la 100 de dolari și livrarea în România este gratuită, chiar dacă durează mai mult. Este posibil să plătiți vamă la unele produse, probabil TVA de 19% la produsele pînă în 150 de euro și încă o taxă pentru cele cu valoare mai mare. Însă uneori chinezii expediază produsele ca fiind cadou și nu se plătesc taxe. Alteori trec pe colet valoare mai mică decât este, am tot auzit povești. Aveți grijă că dacă nu ridicați coletul de la Poșta Română veți plăti și o taxă de depozitare.

Preț bun zilele astea pentru Huawei P8 Lite ->>>

Apoi de pe 18 pe 20 martie va fi tot pe acest link o campanie de after-sales cu produsele rămase pe stoc. Între timp vor fi și evenimente live, un concurs cu bloggerii parteneri ai Gearbest, care vor transmite live, dar și multe alte evenimente surpriză. Totul este să intrați pe-acolo când aveți timp și să păstrați premiile folosind un cont de client. La final poate reușiți să obțineți reduceri importante la telefoane noi sau alte accesorii.