Compania aeriană KLM are o aplicație inclusiv pentru utilizatorii ceasului smart Samsung Gear S2. Primești informațiile de boarding direct pe ceas, afli poarta de îmbarcare, timpul pînă la decolare și altele asemenea

Screenshot_2015-12-11-10-59-37

Pe scurt, aplicația elimină necesitatea utilizării smartphone-ului pentru check-in, doritorii pot utiliza direct ceasul.
Aplicația KLM poate fi descărcată din Gear Apps store, cu ajutorul aplicației Samsung Gear de pe smartphone-ul cu care este conectat ceasul.

Galaxy S2 rulează pe platforma nouă a Samsung, Tizen. Este un sistem de operare dezvoltat la început de Nokia, apoi de Intel, combinat cu diverse alte platforme și apoi preluat de Samsung. Are la bază tot Linux, ca și Android, dar este nu funcționează aceleași aplicații.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!