Colegii de la NotebookReview.ro au reușit să testeze Asus Automobili Lamborghini VX7, super-laptopul abia lansat în România. Articolul merită citit dacă vă pasionează mașinile și tehnologia în general. Laptopul este foarte ok, mai puțin scump decât te-ai fi așteptat de la un super-gadget. Sigur, dotările sunt de nivelul gaming/artiști grafici, deci este maximum ce poți cere de la tehnologie în momentul de față. Pentru un laptop.

Asus Lamborghini VX7
Asus Lamborghini VX7

Citez:

Pentru cei aflaţi în căutarea portabilului care să se asorteze cu Lamborghini-ul din garaj, sau cei care tânjesc după un Gallardo dar încă nu au banii necesari să-l cumpere, ASUS oferă VX7, laptop cu un design remarcabil ce a fost construit pentru a trece în viteză maximă prin cele mai noi titluri de jocuri apărute pe piaţă.

(wow) Unboxing Huawei P20 pro + video ->>>

Întotdeauna am afirmat că un sistem gaming, pe lângă performanţele tehnologice extreme trebuie să iasă în evidenţă prin combinaţii de culori aprinse şi un design ieşit din tipar. În acest segment exclusivist marii jucători de pe piaţă românească sunt Asus prin seria G şi Alienware.

Dacă G53, G74 totuşi nu vă mulţumesşe setea de exclusivism, de acum avem un nou jucator : rodul mariajului între producătorul Taiwanez Asus şi cel italian, Lamborghini, se numeşte ASUS Automobili Lamborghini VX7.

Continuarea…