Deci în București sunt super-hoteluri de cinci stele, unde poți organiza un eveniment la care să prezinți un super-produs nou. Numai să nu lași produsul în hotelul  cu pricina (din centru), s-ar putea să dispară. Este cazul lui NX90 de la Asus, un super-laptop/desktop replacement, care avea lansarea oficială pe 1 septemembrie.

Și eu am crezut că face parte din campania de promovare… Oficialii Asus au confirmat informația, poliția e pe fir, iar hoții sunt văzuți pe înregistrările camerelor video. Acum să vedem dacă este posibilă recuperarea lui. 

Asus NX90 Bang Olufsen

Laptopul special pentru divertisment Asus NX90 B&O IcePower a fost gândit de designer-ul şef de la firma de echipamente multimedia de lux Bang & Olufsen, David Lewis.

Am văzut Asus NX90 la CeBIT și vreau să vă spun că este spectaculos, se potrivește perfect în orice birou sau living și arată mai bine decât oricare dintre produsele competiție. Chiar eram curios cum se aude. Cu Asus N73, tot cu boxe Bang & Olufsen am ascultat super-muzică într-o cameră cu peste 20 de persoane.

ASUS NX90 Bang Olufsen ICEpower

Via Sorin Rusi