Muzica originală Beatles va fi disponibilă în curând pe serviciile de streaming online precum Deezer, Tidal sau Spotify, dar și pe Apple Music sau Google Play Music. Acordul a fost anunțat oficial. Data oficială este miezul nopții în ajunul Crăciunului, dar nu e clar după care fus. Probabil primii vor fi cei din Noua Zeelandă.

the beatles online

Membrii formației care mai cântă au pus propriile colecții pe serviciile de streaming, iar pe iTunes se puteau comanda CD-urile Beatles. Dar muzica formației nu prea era disponibilă pe serviciile de streaming. Există sigur piese pe Yotube, la calitatea de acolo.

De-acum înainte vor fi însă și pe serviciile mari de streaming. N-am auzit nimic de Zonga în acest sens. Conform The Verge se putea asculta Bealtes doar pe Pandora, care este un soi de radio online, iar pe Spotify existau Pink Floyd sau Led Zeppelin, dar nu Beatles pînă acum.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!