Începând din luna iunie 2016, Dan Bulucea, actualul country director al Google România va prelua un nou rol în cadrul compainiei: director New Business pentru regiunea Asia Pacific. El va lucra în biroul Google din Singapore, având obiectivul de a dezvoltă noi oportunități de afaceri în regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India până în Australia și Nouă Zeelandă.

Dan Bulucea, Google
Dan Bulucea, Google

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezenței și strategiei Google în România, de la deschiderea biroului local în 2010. În acești aproape șase ani, eforturile Google România s-au concentrat pe sprijinirea companiilor românești în utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea tradițiilor și culturii românești cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) și dezvoltarea abilităților digitale în România, prin proiecte specifice în zonă educației.

Dan va conduce în continuare biroul local până la numirea noului country director al Google România.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!