Am fost în seara asta la evenimentul Business Magazin de lansare a noului anuar cu 100 de tineri manageri de top. Nu, de data asta nu am apărut acolo 🙂 M-am bucurat să îmi revăd colegii, s-au făcut fix cinci ani de când am plecat eu de-acolo. M-am bucurat să dau mâna cu Fini, cu Orlando, cu Dorin. M-am bucurat să văd antreprenori și manageri din IT&C, evenimentul a fost susținut de Romtelecom, iar cei din industria noastră au luat două premii (ePayment și Groupon).

 

Cristian Hostiuc, ZF
Cristian Hostiuc, ZF

Evident, în capul meu i-am revăzut pe foștii colegi, pe Kapra, Iuliana, Vali Bîrzoi, Bonoiu care nu mai răspunde la mailuri (e vedetă!) și pe Adi Mârșanu. Ce dream-team, păcat că nu ați fost la eveniment. Chiar, l-am enervat pe Fini spunându-i că acum sunt blogger.

Atât acest eveniment, cât și cel al Biz m-au făcut să mă gândesc și la viitorul media. Nu cred că media are viitor fără conținut de foarte bună calitate. Nu cred că copy+paste din comunicate și articolele tabloid vor face mare viitor și nici nu cred că pe digital se vor consuma povești agramate. Chiar dacă soarta redacțiilor este să fie din ce în ce mai mici,  sunt convins că pe viitor focusul va fi exclusiv pe calitate, nu pe cantitate. Și sper să prindem vremurile alea, inclusiv în online.

Business Magazin - Top 100 manageri
Business Magazin - Top 100 manageri

Să luați suplimentul B.M. chiar merită citit, sunt și povești de succes și sfaturi pentru orice antreprenor sau manager. Vorba lui Fini: “Citiți, citiți, citiți!”.

Video

Galerie foto

[nggallery id=200]