Ericsson va cumpăra televiziunea americană FYI (prescurtarea de la For Your Info), un post axat pe documentare, reality show-uri și alte emisiuni de gen. Compania americană are vreo 150 e angajați și acoperire globală, deși la noi nu am auzit încă de ei. Anunțul vine după ce IBM a preluat Ustream.TV.

Ericsson FYI

Televiziunea americană FYI va fi inclusă în oferta Ericsson de servicii TV și media. FYI colectează și distribuie zilnic conținut media de divertisment și programe de televiziune liniară, clasică, de la peste 9,000 de canale TV. Mai mult decât atât, conținutul este transpus în formate personalizate pentru a fi utilizate pe dispozitive conectate precum tablete, telefoane, PC-uri, portale de internet sau console de jocuri.

Conform ultimului raport Ericsson ConsumerLab, 50% din spectatorii care urmăresc programe TV în mod tradițional spun că nu pot găsi un program bun pe care să îl urmărească zilnic – evidențiind astfel importanța descoperirii de conținut. Indiferent dacă spectatorii urmăresc televiziunea tradițională sau conținut video la cerere, Ericsson îi va ajuta pe aceștia să descopere coținutul cel mai potrivit pentru nevoile lor, oriunde și oricând îl vor căuta și mereu în formatul potrivit.

Angajații televiziunii FYI se vor alătura diviziei Broadcast & Media Services, parte a Ericsson Business Unit Global Services, achiziția fiind anticipată să se finalizeze în primul trimestru din 2016.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!