EY România a lansat oficial un program botezat “Start-up Advantage”, care susține startup-urile în tehnologie. Este realizat împreună cu TechHub Bucharest. Startup-urile din tehnologie vor beneficia de consultanță gratuită în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2. Evenimente gratuite și zeci de ore de mentorat vor avea loc începând cu luna decembrie, la TechHub Bucharest. Antreprenorii care vor să beneficieze de oportunitate se pot înscrie în prealabil pe website-ul oficial, la secțiunea evenimente. Primele sesiuni de consultanță gratuită vor avea loc pe 14 decembrie.

EY România se alătură TechHub Bucharest pentru a oferi sprijin comunității startup-urilor în tehnologie din România în eforturile lor de a dezvolta companii cu potențial global. Consultanții EY România vor pune la dispoziția startup-urilor timpul și expertiza lor în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2. Mai multe sesiuni de mentorat unu la unu și evenimente gratuite vor avea loc la TechHub Bucharest începând cu luna decembrie.

Primele sesiuni de consultanță gratuită vor avea loc pe 14 decembrie, la TechHub Bucharest. Antreprenorii în tehnologie își pot programa întâlniri unu la unu cu Horațiu Cocheci, Niclas Butan și Sergiu Sechel, specialiști EY Romania cu zeci de ani de experiență în domenii diverse.

Horațiu Cocheci are 15 ani de experiență în proiectarea și implementarea performanței și a recompensei, precum și a politicilor și sistemelor de management al talentelor. Înainte de a se alătura EY la începutul acestui an, Horațiu a lucrat într-un alt BIG4 în ultimii 13 ani, angajându-se în toate sectoarele industriale și clienți (public, privat, inter/multinațional). Horațiu este specializat în economie și resurse umane și deține o serie de certificări internaționale, dintre care “Strategic Management & Innovation” (de la Copenhagen Business School, Danemarca) și “Global Remuneration Practitioner” (de la Asociația World @Work, SUA).

Niclas Butan are experiență profesională atât pe piața din România, cât și pe cea din Suedia, în domenii precum management de proiect, contabilitate și control financiar și taxe. Acesta a construit și a gestionat departamentul de suport pentru 15 țări în cadrul Ipsos Interactive Services, pentru ca mai târziu să își dezvolte aria de expertiză în control financiar și impozitare în Suedia. Niclas are un master în Business Administration, cu o specializare în finanțe-contabilitate la Școala de Afaceri Stockholm, Universitatea din Stockholm.

Sergiu Sechel este manager în cadrul EY România și conduce echipele de consultanță tehnică și de consultanță în materie de risc. Este inginer în automatizare și științe informatice aplicate, are licență în domeniul bancar și finanțe și este doctorand în securitatea sistemelor e-business.