Biz Innovation Forum 2016, pe 6 aprilie 2016, la Hotel Intercontinental, are ca temă sharing economy, respectiv companiile start-up multi-miliardare, precum Uber sau Airbnb. Despre noi concepte care transformă acum lumea business, dar provin din industria high-tech.

biz innovation forum

Prezentarea oficială spune așa: “tehnologia a adus în prim plan companii noi cu succes global, dar inovațiile în domeniu accelerează și mai mult schimbările radicale din mediul de business – Internet of Things (Iot), social media, analytics și cloud-ul sunt printre cele mai importante și oferă oportunități, dar și provocări pentru orice business”.

Sunt vorbitori de talie internațională în program, cea mai mișto discuție va fi despre modelul estonian de economie digitală. Dacă aș avea vreo putere de decizie politică, acest model l-aș recomanda pentru România.

Găsiți pagina de înscriere aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!