iPad are vânzări sub așteptările analiștilor relevă anunțul făcut azi de Apple în procesul contra Samsung, iar cifrele au fost identificate de Horace Dediu, românul care s-a dovedit cel mai bun analist al mișcărilor Apple. Luând declarațiile oficiale Apple reiese că în primele trei luni din 2011 s-au vândut 4,2 milioane de tablete iPad, nu 6-8 milioane cu au estimat anterior mulți analiști. Apple va anunța rezutate pe T1 zilele astea.

iPad 2

iPad

În declarația Apple se spune că, pînă la 31 martie 2011 s-au vândut în lume 108 milioane de iPhone și 19 milioane de tablete iPad. Scăzând cifrele deja oficiale pentru 2010, respectiv 89 de milioane iPhone 4 și 15 milioane de iPad 1, rezultă că pe primele trei luni s-au vândut 18 milioane de telefoane mobile, în linie cu estimările, dar numai 4,2 milioane de tablete, mult sub estimări. Cele mai pesimiste analize făceau referire la 5 milioane de tablete.

Apple a lansat în martie iPad 2 și este posibil ca mulți dintre cumpărători să fi așteptat lansarea comercială a noii versiuni a tabletei.

(wow) Unboxing Huawei P20 pro + video ->>>