Mai sunt fix două săptămâni pînă la ICEEFest 2016, cel mai mare eveniment dedicat internetului din regiune. Prezint mai jos câteva motive pentru care merită să mergi la acest eveniment, plus o ofertă unică: un discount special pentru cititorii blogului. Ne vedem la eveniment!

IceeFest party

Top motive pentru care merită ICEEFest

Eu am fost în fiecare an la eveniment și ai ce învăța de acolo. Găsiți articole mai vechi aici. Festivalul internetului, ex-RoNewMedia, reunește timp de două zile la București reprezentanți din cele mai interesante companii din domeniu, de la Facebook și Google, la branduri precum Instagram, TripAdvisor, Waze, LinkedIN, dar și companii media mari, precum Euronews sau Le Monde, fie nou-veniții de la Vice – foarte populari acum. Sunt companii românești și internaționale, dar și speakeri specializați din domeniu. Costul pentru a participa la un astfel de eveniment în străinătate sunt foarte mari, iar acum aveți ocazia să vedeți aceleași prezentări ca la conferințele internaționale, la București.

Tehnologia schimbă fiecare domeniu de business și fiecare aspect al vieții, iar companiile se schimbă, toate posturile cheie din firmă necesită competențe online, de la marketing, publicitate și comunicare, pînă la social media și bune practici. Ai la ICEEFest peste 100 de speakeri care vor ține traininguri specializate pe toate aceste teme.

Pentru prima dată, cei de la Netflix vin oficial în România și vor răspunde la toate întrebările legate de serviciul online. De asemenea, vor vorbi oameni din start-up-uri de scuces. Programul este flexibil și sunt prezentări pe patru scene diferite, două cu focus pe Inovație, una pe zona de Sănătate și una pe care vor fi prezentate informații cheie, despre ecommerce, despre Google sau Facebook. Vă puteți face propria agendă cu prezentările favorite și puteți jongla între scene.

Există o scenp special cu focus pe domeniul Sănătății și o să se discute aici inclusiv despre temele importante ale zilei, alături de Cătălin Tolontan.

În plus, o să fie o discuție amplă pe zona de start-up-uri, iar sesiunea ICEE Sttartups are o zonă dedicată și vor fi multe lucruri interesante acolo.

Discuțiile de la ICEEFest sunt acompaniate de o expoziție de gadgeturi, va fi o zonă VIP, vor fi show-uri de start-up comedy, concerte live, dar și networking, esențial și pentru cei la început de drum, dar și pentru cei care vor să descopere idei și contacte noi.

Reducere specială pentru voi

Cei care vor să meargă la ICEEfest 2016 pot obține un discont special de 40% folosind codul meu.
Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai.

Pentru a beneficia de reducere, trebuie să intrați pe pagina de înregistrare, să alegeți numărul și tipul de bilete comandate, apoi introduceți la Discount Code com2384 și apăsați Apply. Completați adresa de email și alegeți “order without registration/order now” și apoi butonul Download tickets.

Veți primi confirmarea prin email și apoi badge-ul care va trebui printat și adus la eveniment.