Televoice Grup, compania care deține brandul Evolio, a semnat recent un parteneriat strategic cu Google pentru autorizare GMS (Google Mobile Services apps).

Evolio_Google

În baza acestui contract, toate produsele care vor fi dezvoltate sub brandul Evolio vor avea autorizarea Google (GMS), vor fi testate în Laboratoarele agreate Google și vor oferi un nivel superior de fiabilitate, inclusiv actualizări OTA (over the air).

Vrem să oferim clienților Evolio o mai bună experientă în utilizarea dispozitivelor Android și a aplicațiilor aferente, dar și servicii de suport și upgrade la un nivel superior”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Produsele autorizate GMS vin cu aplicațiile Google preinstalate precum: Chrome, Gmail, Drive, Maps, YouTube și altele. Conform ultimului studiu GFK pentru 2015, Android a ajuns la o cotă de piată de 89%, cifră raportată la unităti vândute la finalul lui decembrie 2015, în timp ce iOS a înregistrat o cotă de piată de 4.6%, Windows 5%, și Blackberry 1.4%. Aceleași date arată că segmentul de piată cu cea mai creștere este reprezentat de smartphone-urile cu diagonală de 5 și 5.5 inch, de la o cotă de piată de 10.5 % în ianuarie 2015 la 35.4 % în decembrie 2015. Cele mai vândute smartphone-uri sunt cele cu diagonală de 4 și 5 inch, cu o cotă de piată de 63.4% în ianuarie și 49.2% în decembrie.

Pentru 2016, compania Televoice Grup, prin brandul Evolio, țintește o cotă de piată pentru dispozitive Android de 10%.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!