Radu Georgescu, fondatorul GECAD Group, devine Chairman of the Board al companiei Coinzone. Aceasta propune un nou payment gateway global pentru Bitcoin și monede virtuale cu localizare pentru Europa și tările emergente. Compania are operațiuni în Statele Unite și Europa, dar și o puternică prezență în România prin departamentul său de dezvoltare.

bitcoin versus cash

Sursa foto.

Șeful Coinzone spune că:

Bitcoin va schimba fundamental modul în care oamenii efectuează plățile în piețe unde sistemele tradiționale de plată sunt mai puțin dezvoltate. Deseori, firmele mici și mijlocii din Europa și din țările emergente au cerințe speciale. Obiectivul nostru este de a răspunde acestor cerințe specifice, dincolo de simpla procesare a plăților.

Recent, Coinzone a anunțat lansarea website-ului pentru noua platformă de plată destinată monedelor virtuale, care precede lansarea oficială a noului payment gateway pentru Bitcoin.

Bitcoin rămâne pînă una-alta o monedă fără acoperire. Fără să fiu un expert în economie sau vreun specialist în finanțe, părerea mea este că nu poate rezista. Ori devine o monedă reglementată, ori va dispărea în ciuda popularității.

Update: și o opinie similară despre Bitcoin.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!